Resultaatgerichte websites

Met een uitvalsbasis in Kruishoutem verzorgt Turpoint websites, webshops en apps in Kruishoutem, Oudenaarde, Waregem, Kortrijk en alles wat errond ligt. Wie met mij in zee gaat kan rekenen op een professionele aanpak, al zeg ik het zelf. Van ontwerp tot en met oplevering; webdesign op maat dat resultaten oplevert.

Per drie personen met een internetverbinding is er op dit moment één website. Dus ja, er zijn al genoeg www’s. Hoe kan jij eruit springen? Door voor een design te gaan waarover nagedacht is, en een technische opbouw waarvan de duurzaamheid gegarandeerd kan worden.

Veel ondernemers denken lange tijd na over de naam voor hun zaak, de bestickering van hun wagenpark of de inrichting van hun winkel. Geef je online aanwezigheid ook de aandacht die het verdient, het is vaak de eerste indruk die potentiële klanten krijgen.

Responsive design

Van de grootste desktop tot de kleinste smartphone. Je website ziet er goed uit op elk scherm.

Ontwerp op maat

Geen voorgekookte sjabloontjes. Op basis van een doordachte analyse maak ik een ontwerp dat past bij je bedrijf.

Geen verrassingen

Eén transparante prijs voor je website. Geen monstercontracten waarmee je meer gelepeld dan geholpen bent. Klanten blijven bij mij uit vrije wil ;)

One-stop shop

Nog op zoek naar een copywriter, fotograaf of SEA-specialist? Geef een seintje, dan regel ik het even voor jou. Eén adres, minder zorgen.

Integratie Google Analytics

Met Google Analytics krijg je een duidelijk beeld van de bezoekers op je website. Meet wat werkt, en optimaliseer waar opportuniteiten verstopt zitten.

GDPR-proof

Ik kan ervoor zorgen dat je webshop voldoet aan de vereisten conform de GDPR / AVG wetgeving van 25 mei 2018.

Koppeling nodig?

Meer dan ooit staan we allemaal in connectie met elkaar. En ook de webshops zelf blijven niet achter. Koppeling met externe software nodig? Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Goed begonnen

Mijn aanpak

01

Define

Op basis van een analyse bespreken we de omvang, en stellen we een plan van aanpak op.

02

Design

Er wordt nagedacht over de vormgeving en op maat van jouw onderneming maak ik een ontwerp voor je nieuwe site.

03

Develop

Gepaard met de nodige koffie zet ik het ontwerp om in een werkende website. Via een previewlink kan jij de voortgang opvolgen.

04

Deploy

Na een korte opleiding over hoe je zelf de webshop kan onderhouden lanceren we hem. Le moment de gloire.

Laten we praten

Kan je ergens nog een half uurtje uit je drukke planning knijpen? Laat ons dan even kennismaken en de mogelijkheden bekijken. Ik trakteer op koffie.