Spring naar de inhoud

Gebruiksvriendelijke webapplicaties in de cloud

Facturatiepakket, ERP of een nieuw CRM voor jouw bedrijf? Met Laravel als basis laat je web applicaties ontwikkelen die snel én stabiel draaien. De apps draaien online (in de cloud), en zijn toegankelijk voor zowel mobiele gebruikers als desktop computers.

Icoon van een terminal of console

Vlotte ontwikkeling

Door Laravel als framework te gaan gebruiken zijn de standaard zaken van een webapplicatie reeds voorzien. Zo kan ik me focussen op de specifieke functionaliteiten.

Icoon van een layout

Ontwerp op maat

Van ontwerp tot ontwikkeling, alles is afgestemd op de noden van het project en de uiteindelijke gebruiker. Enkel op die manier is een optimale werking mogelijk.

Icoon van een webpagina met een persoon erbij

Dashboard voor beheer

Via een afgesloten module krijg je toegang tot het beheer van de data die je app gebruikt (ideaal voor moderatie of support).

Icoon van een database en refresh of sychroniseer symbooltje

Koppeling met externe systemen

Heb je al een ERP lopen, of wil je de webapplicatie koppelen aan je facturatiesoftware? We kijken samen naar de mogelijkheden.

Icoon van een laptop

User centric design

Een webapplicatie is meer dan een spreadsheet in de cloud. Naast het functionele is een gebruiksvriendelijke interface ook belangrijk.

Icoon van een klembord met een vinkje erbij

Stap per stap

De manier waarop ik werk zorgt ervoor dat je webapplicatie altijd uitbreidbaar is. Heb je na enkele jaren nood aan een nieuwe functionaliteit? Zo gepiept.

Laten we praten

Maak vandaag nog een afspraak voor een verkennend gesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden en vertel ik je hoe ik het zou aanpakken.

Stuur een berichtje