Blog

Verstuur jij nog steeds wachtwoorden via e-mail?

Ik ben 27. Dat is de leeftijd waarop het aantal babyborrels in de vriendenkring exponentieel toeneemt. Zo ver is het nog niet voor mij, al mag ik jullie wel voorstellen aan mijn nieuwe digitale kindje, Seefli.

Meer lezen
Donkere foto met een geel hangslot

Wat is SSL?

SSL is niet langer een optie! Zowel veiligheid als conversie glijden bergafwaarts bij gebrek aan een geldig SSL certificaat. Maar wat is het precies? En hoe kan ik eentje krijgen?

Wolken die langs boven gefotografeerd zijn

Wat is CloudFlare APO?

Tijd om de snelheid van je website op te voeren alsof hij door de geluidsmuur zal knallen. CloudFlare APO is de ideale cache-oplossing voor wie een WordPress website heeft.

Foto van een webmaster die zijn website aan het aanpassen is.

Tips bij het beheren van je website

Is jouw website voorzien van een CMS om zelf teksten en afbeelding te beheren? Dan deel ik graag enkele tips waar je misschien niet onmiddellijk aan dacht.

Screenshot van de Setapp software

Setapp – Netflix voor software

Heb je een iPhone, iPad of Macbook? Dan is deze tip misschien iets voor jou. Setapp bundelt allerhande software onder één lage, vaste kostprijs per maand.

Foto van een laptop waar de JobTrooper website open staat

Flexiwerk wordt JobTrooper!

Flexiwerk.be zit in een nieuw jasje. JobTrooper is de naam, en verwelkomt naast flexijobbers nu ook studenten die op zoek zijn naar een volgende uitdaging.

Computer met het redesign van HLN op het scherm

Redesign van HLN.be

De krant die iedereen kent wordt in een nieuw jasje gegoten. Het leek me wel eens leuk om deze populaire website te voorzien van een redesign, en dit is het resultaat.