Webshops

Laat klanten online shoppen

Een webshop als uitbreiding op je fysieke winkel? Of misschien start je wel volledig online? Mensen shoppen meer en meer online, en jij kan hier aardig een graantje van meepikken.

Het potentieel van een webwinkel is enorm groot, wat zal alleen nog maar groeien. Dit zorgt er wel voor dat er al veel online shops zijn, en dat de concurrentie de moordend kan zijn. Net daarom is het belangrijk dat jouw webshop kwalitatief in orde moet zijn.

Een kwalitatieve webshop bezorgt jou niet alleen minder kopzorgen, het straalt ook het vertrouwen uit om potentiële klanten over de streep te trekken. En net die vertrouwensband is goud waard, want heeft een rechtstreekse invloed op jouw omzet.

Responsive design

Zowel op de grootste desktops als kleinste smartphones, je bezoekers shoppen op een webwinkel die er goed uitziet op elk scherm.

Ontwerp op maat

Op maat van je eigen onderneming en met het oog op conversie wordt een ontwerp voorzien om je vingers van af te likken.

Integratie met betaalpartners

Zonder abonnementskost laat je klanten veilig betalen met hun favoriete betaalmethode. Bancontact, Mastercard, Visa, Paypal, Klarna, KBC, Belfius, etc.

One-stop shop

Nog op zoek naar een copywriter, fotograaf of SEA-specialist? Ik regel het graag voor je. Eén aanspreekpunt, minder zorgen.

Onderhoud en opvolging

Ook nadat jouw nieuwe webshop online staat help ik je graag verder voor de opvolging, bijsturingen, uitbreidingen of updates.

Geen verrassingen

Eén transparante prijs voor jouw webshop. Geen monstercontracten waarmee je meer gelepeld dan geholpen bent. Klanten blijven bij mij uit vrije wil.

Integratie Google Analytics

Met Google Analytics krijg je een duidelijk beeld van de bezoekers op je website. Meet wat werkt, en optimaliseer waar opportuniteiten verstopt zitten.

GPDR-proof

Ik kan ervoor zorgen dat je webshop voldoet aan de vereisten conform de GDPR / AVG wetgeving van 25 mei 2018.

Koppeling nodig?

Meer dan ooit staan we allemaal in connectie met elkaar. En ook de webshops zelf blijven niet achter. Koppeling met externe software nodig? Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Feilloos

Mijn aanpak

01

Define

Op basis van een analyse bespreken we de omvang en stellen we een plan van aanpak op.

02

Design

Er wordt nagedacht over de vormgeving en op maat van jouw onderneming maak ik een ontwerp voor je nieuwe shop.

03

Develop

Gepaard met de nodige koffie zet ik het ontwerp om in een werkende webshop. Via een previewlink kan jij de voortgang opvolgen.

04

Deploy

Na een korte opleiding over hoe je zelf de webshop kan onderhouden lanceren we hem. Tijd om te verkopen.

Laten we praten

Kan je ergens nog een half uurtje uit je drukke planning knijpen? Laat ons dan even kennismaken en de mogelijkheden bekijken. Ik trakteer op koffie.