Spring naar de inhoud

WordPress development voor digitale projecten op maat

WordPress is veruit het meest gebruikte CMS online, goed voor maar liefst 40% van alle websites. De keuze voor WordPress bij jouw volgend webproject is dus niet geheel onlogisch. Als WordPress developer maak ik thema’s en plugins op maat van jouw project.

Waarom Turpoint voor WordPress development?

Icoon van een passer en meetlat

Development op maat

Het thema wordt op maat ontworpen en geprogrammeerd, op die manier ben je niet afhankelijk van onbekende auteurs en blijft de website stabiel draaien.

Icoon van een terminal of console

Gestandaardiseerde code

Turpoint werkt binnen het Roots Framework (Sage + Bedrock) en programmeert volgens de regels van de kunst. Op die manier kan het project indien gewenst ook opgevolgd of doorgeschoven worden naar derde partijen.

Icoon van twee handen die elkaar schudden voor een blad papier

Geen onderhoudscontract

Hoewel Turpoint dit ook aanbiedt als dienst, ben je niet verplicht om een onderhoudscontract te nemen. Geen enkele verplichting.

Icoon van een desktop computer met een smartphone ervoor

Mobielvriendelijk design

Je WordPress website past zich automatisch aan aan de breedte van je scherm. Van grote desktops tot kleine smartphones, hij ziet er goed uit op elk scherm.

Icoon van een vergrootglas met een stijgende grafiek erdoor

SEO

Tijdens het WordPress development houden we ook rekening met de technische opbouw. Op die manier is jouw website klaar om sneller te stijgen in Google.

Icoon van een staafdiagram met een lijngrafiek erboven

Snelle website

Door de WordPress code op maat te schrijven wordt veel overhead vermeden die je anders met plugins binnentrekt. Dit resulteert niet alleen in een veiligere site, maar hij gaat ook een stuk sneller.

Op zoek naar een partner voor WordPress development?

Vraag offerte

Het Roots framework

Turpoint werkt exclusief binnen het Roots framework. Deze moderne tools zorgen ervoor dat WordPress thema’s en plugins volgens de regels van de kunst én volledig op maat kunnen geschreven worden. WordPress development komt in vele varianten, maar deze moderne tooling gebruikt componenten die ervoor zorgen dat jouw WordPress website een sneller en stabieler zal draaien dan de meeste andere.

De voordelen van WordPress development

De keuze van CMS voor jouw nieuwe website speelt een grote rol bij het verdere verloop van een webproject. Hoewel Turpoint naast WordPress ook nog andere projecten verzorgt, maakt het lijstje van voordelen WordPress wel vrij aanlokkelijk om het te gaan gebruiken. Het is niet voor niets het meest populaire CMS ter wereld.

Snelheid qua development

Het prijskaartje van een nieuwe website hangt voor een groot stuk af van de uren die een webdesigner ervoor moet presteren. WordPress laat ontwikkelaars toe om op een snelle manier professionele websites te maken voor de klant.

Gebruiksvriendelijk CMS

Een CMS stelt je in staat om zonder enige kennis van code welf aanpassingen aan je website door te voeren. Echter, bij de meeste softwarepakketten die vandaag bestaan is het in realiteit ook weer niet zó eenvoudig om de teksten en afbeeldingen op je website aan te passen. WordPress daarentegen gaat al enkele jaren mee, en blijft vernieuwen op het vlak van gebruiksvriendelijkheid. Als webmaster heb je het in no-time onder de knie.

Veiligheid

Er bestaat een groot misverstand dat WordPress onveilig is. Maar het zijn de plugins (kleine stukjes code die u kan installeren om gemakkelijk functionaliteiten toe te voegen aan uw website) die een site wat minder weerbaar maken. De eigenlijke WordPress software wordt heel regelmatig bijgewerkt om een veilige, stabiele omgeving na te streven.

Open-source

WordPress is volledig open-source. Dit wil zeggen dat de broncode geschreven (en onderhouden) wordt door meerdere developers. Doordat de ontwikkeling grotendeels gebeurt door vrijwilligers, is het ook gratis te gebruiken. Je hangt dus niet vast aan een maandelijkse of jaarlijkse abonnementskost.

Grootste community

Het bestaat al sinds 2003, en is geïnstalleerd op meer dan 40% van alle online websites. De community is dus ook niet te min. Stoot je als ontwikkelaar of gebruiker op een bepaald probleem? Zoek dan even op Google, tot op dit moment heb ik nog geen enkel probleem gehad waarvan het antwoord niet op één of ander forum te lezen was.

WordPress development voor jouw project?

Heb je nog vragen over WordPress development, of lijkt het je alvast een interessant piste voor jouw website? Stuur me een berichtje, en dan kijken we vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

Contacteer me