Spring naar de inhoud

Professionele website laten maken?

Hoe populair social media ook is, het mag nooit het enige marketingkanaal van je onderneming zijn. Door een website te laten maken vertel jij je online verhaal precies zoals je het wil. Turpoint maakt websites op maat aan betaalbare prijzen.

Een website laten maken door Turpoint

Icoon van een desktop computer met een smartphone ervoor

Mobielvriendelijk

Van de grootste desktop tot de kleinste smartphone, de website past zich automatisch aan zodat hij altijd mooi wordt weergegeven.

Icoon van een layout

Ontwerp op maat

Geen voorgekookte sjablonen. Val op in de massa door een ontwerp op maat. Alleen zo krijg je de resultaten die je wil.

Icoon van een staafdiagram met een lijngrafiek erboven

Vindbaar in Google

Je website wordt technisch opgebouwd volgens de regels van de kunst. Zo vinden klanten jou sneller terug in zoekmachines zoals Google.

Icoon van twee handen die elkaar schudden voor een blad papier

Duidelijke afspraken

Geen onaangename verrassingen. Bij aanvang van het project bespreken we timing, budget en scope. En nog belangrijker, dit wordt ook gerespecteerd.

Vrijblijvende offerte om een website te laten maken?

Contacteer me

Waarom een website laten maken in plaats van het zelf te bouwen?

De dag van vandaag bestaan er heel wat tools om zelf een website in elkaar te boksen, vaak voor een zacht prijsje per maand (of misschien wel helemaal gratis). Echter, keer op keer blijkt dat het resultaat er ook naar is. Een website moet er niet alleen goed uitzien, meer nog, in het grotere geheel speelt het effectieve ontwerp niet de grootste rol. Door een website te laten maken wordt er door de juiste personen ook nagedacht over de structuur, de opbouw, optimalisatie voor Google, etc.

Moet alles bij een nieuwe website dan uitbesteed worden? Neen, zeker niet. Bij aanvang van een project wordt er tijdens een eerste vrijblijvend gesprek altijd gekeken naar wat er exact moet gebeuren, en wie dit kan uitvoeren. Budget speelt hier ook vaak een rol in. Zaken zoals ontwerp en de programmatie van de website wordt best gedaan door een expert, maar het kan zijn dat je bijvoorbeeld zelf te teksten voor de website schrijft om zo de kosten te drukken. Elke website die Turpoint maakt wordt voorzien van een CMS, dus als je binnen een jaartje beslist om de teksten te laten herschrijven door een copywriter kan je deze welf – zonder tussenkomst van een programmeur – online plaatsen.

De voordelen van een website te laten maken

De snelheid van je website

Doordat de website op maat geprogrammeerd is brengt deze weinig “overhead” of ballast met zich mee. Net daarom zijn deze websites een pak sneller. En helaas is de snelheid of performantie van je website niet iets wat je achteraf nog gemakkelijk kan rechttrekken. Daarom is het belangrijk om bij aanvang de juiste personen in te schakelen.

Snellere return on investment

Een website van 4000 euro is niet per se duurder dan een website van 40 euro. Meer nog, ik heb al een aantal keer gehad dat de klant de investering van zijn webshop al had terugverdiend voordat ik mijn factuur had opgemaakt. Door een website te laten maken door professionals krijg je een beter resultaat. Dit kan in de vorm van offerteaanvragen zijn bij een bedrijfswebsite, of  online verkopen bij een webshop. Zoals eerder gezegd kennen wij “de truuken van de foor” om ervoor te zorgen dat je

Beter vindbaarheid in Google

Wie met online tools zoals Wix een website bouwt zal altijd focussen op de lay-out en look & feel. Hoewel die persoon er ongetwijfeld trots op zal zijn, dat kan Google niet zo veel schelen. Achter de façade van iedere website zit de broncode. Deze dient opgebouwd te zijn volgens de regels van de kunst. Google en andere zoekmachines hebben een specifieke manier van hoe ze willen dat de website is opgebouwd. Door je nieuwe website te laten maken door een freelancer (that’s me!) of een agentschap kan ervoor gezorgd worden dat hij hieraan voldoet.

De veiligheid van je website

Laten we WordPress als voorbeeld nemen. Dit CMS bestaat al een jaar of twintig, en was oorspronkelijk bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om zonder enige kennis van programmeren een eigen blog online te kunnen plaatsen. Hoewel dit vandaag de dag nog steeds het geval is, kan je er ook websites en webshops mee bouwen. WordPress heeft ook zoiets als plugins. Dit zijn kleine stukjes code die webmasters de mogelijkheid geven om functionaliteiten toe te voegen aan hun website. Probeer het gerust uit, zonder enige kennis kan je een standaard WordPress website door middel hele boel plugins omvormen tot een webshop, forum of zelf intranet.

Maar die plugins vormen wel een probleem op langere termijn. Plugins zijn niet altijd compatibel met elkaar, of de programmeurs die ze ooit gemaakt hebben zijn gestopt met ze verder te onderhouden. Dag 1 is dit geen probleem, maar na enkele weken kan het zijn dat er een beveiligingslek ontdekt is (en dat gebeurt veel te vaak) en doordat de auteur geen updates meer uitbrengt is jouw website bijgevolg onveilig.

WordPress is niet alleen het meest gebruikte, het is ook het meest gehackte CMS voor die specifieke reden.

Door een website te laten maken door ervaren WordPress developer is er geen nood aan plugins. De functionaliteiten worden op maat geschreven voor jouw website, waardoor deze er op lange termijn stabieler en veiliger draaien, en dus in het algemeen met minder problemen.

Een professionele website laten maken?

Laat ons afspreken voor een vrijblijvende brainstorm. Dan kijken we naar de mogelijkheden van jouw website en wat het actieplan zou kunnen zijn.

Contacteer me