Waarom?

De voorbije jaren heb ik bij twee verschillende webbureau’s gewerkt. Ik kreeg er de vrijheid om te proeven van verschillende technologie├źn en ik mocht meewerken aan heel diverse projecten.

Maar ik merk dat ik geen 9 to 5 bediende wil zijn. De passie en creativiteit als ondernemer in bijberoep wil ik graag doortrekken naar mijn hoofdberoep. Uitgedaagd worden en meesurfen op de razendsnelle golf die webdesign eigen maakt.

En nu?

En nu kan ik “gelijk nen echten” ondernemingen, bedrijven en start-ups helpen met hun digitaal verhaal. Gaande van kleine websites tot grotere webshops en apps.

Mijn expertise zal zich focussen op projecten met maatwerk. Hoe vaag of gedefinieerd jouw idee ook mag zijn, tijdens een brainstorm bespreken we de juiste aanpak op basis van concept, doelgroep en budget. Ik luister naar je wensen, en samen bekijken we de mogelijke opties. Ik werk niet met voorgekookte sjablonen of huis-tuin-en-keuken software. Alleen zo kan ik een flexibel, onderhoudsvriendelijk en stabiel platform garanderen dat resultaten kan opleveren.

Wat verandert er dan?

Ik zal gemakkelijker te bereiken zijn. Meetings hoeven nu niet meer ’s avonds of in het weekend te gebeuren. En via telefoon zal ik je nu ook overdag te woord kunnen staan.